Miért felvételizzek az Európai szociálpolitikák mesteri szakra?

Az európai társadalmakban egyre nagyobb szükség van olyan jól képzett szociális szakemberekre, akik járatosak az Unió szociális ellátórendszerében, járatosak a szociális projektek tervezésében és megvalósításában, kiismerik magukat a szerteágazó és sokszor túlzottan bürokratikus finanszírozási-pályázati rendszerben. 

A társadalmi problémák iránt fogékony, ezek megoldását fontosnak tartó, a szocális jelenségek-folyamatok tágabb hátterét is megismerni óhajtó szociális munkások, szociológusok, közigazgatási szakemberek, pedagógusok, de gazdasági vagy egyéb humán végzettségű szakemberek számára is ideális posztgraduális továbbképzési lehetőséget biztosít az Európai szociálpolitikák mesteri képzés. 

Képzésünk során a szociális jellegű tárgyak mellett közgazdaságtudományi, politikatudományi kitekintést is nyújtunk, oktatásunkban végig külön hangsúlyt fektetve a kérdések regionális, országos és európai perspektívában történő bemutatására. A képzés során elsajátítható projektírási, tervezési és megvalósítási tudnivalók nagymértékben segítik végzettjeinket abban, hogy akár jelentős uniós pályázati programokba is be tudjak kapcsolódni.

Képzésünkön főállású alkalmazottak is részt vehetnek, hiszen az előadások és szemináriumok pénteken délután és szombaton vannak.